Behandlinger - Extensions

Extentions

Med extensions kan du få det lange, smukke hår med dén fyldighed og dét udseende, du drømmer om. Green Beauty Salon arbejder udelukkende med extensions, der giver et naturligt look til din frisure, så det ikke er til at se, at du faktisk har extensions i.

Vi har mange års erfaring med påsætning af extensions, så du kan trygt sætte dig i vores salon og overlade arbejdet til os, og så arbejder vi blidt og grundigt med dit hår for at sikre et resultat, du bliver glad for.

Washing hair in hair salon

Udseende

Vi tilbyder extensions til mange formål, så hvad enten du ønsker glatte, krøllede eller stramme extensions, finder vi en mulighed, der passer til dine behov og dit naturlige hår. Derfor er der både muligheder for dig, hvis du blot vil have langt, lækkert hår, eller hvis du vil have et helt nyt look.

Vores extensions er af højeste kvalitet, så overgangen virker naturlig, og dit hår fastholder sit gode udseende. Vi giver dig desuden vejledning til dine extensions varighed samt plejning. Det er nemlig vigtigt, at du plejer din extensions med samme grundighed som dit naturlige hår.

Extensions

Alle vores produkter er økologiske

  • Extensions Cold fusion 100 gram fra
  • Extensions Cold fusion 200 gram fra
  • Extensions Hot fusion 100 gram fra
  • Extensions Hot fusion 200 gram fra
Keratin behandling
  • Keratin behandling fra